Arrys Djurpensionat/  Lantbutik/
museum/café
Boka vistelse!
Boka besök!
Varmt välkommen!

Vad härligt att du har hittad vägen till den bästa (semester)plats för ditt djur. Det ska kännas tryggt att lämna familjens medlem när ni ska i väg på semester eller besök. Vi jobbar omsorgsfullt med djuren och håller koll på deras välbefinnandet och hälsa!

Vi har förstås alla tillstånd som behövs från Länsstyrelsen och Vetlanda Kommun och ha regelbundet inspektioner. Djurpensionatet är ett speciellt byggt byggnad anpassat till djurhållning med bla. golvvärme, ventilationssystem och ytor som är tvättbart för regelbunden desinfektion.

Vi har haft hundratals gäster och dem allra flesta återkommer gång på gång. Vi kan även hämta din katt hem hos dig efter överenskommelse. Extra milersättning tillkommer!

Djurägaren tar med ett bekväm liggunderlag till djuren.

Att undvika problem med magen tar djurägaren själv med foder till djuren i en bra burk med lock och namn. Plastpåsar tas inte emot. Vi har inga möjligheter att frysa eller kyla mat eller värma upp upp det.

Priser

Här nere hittar ni info om priser. Tänk på att utebliven meddelande om förseningar vid hämtning eller lämning eller annat bokade tid, vi kommer att debiteras 250 kronor!

Ny för 2024 är att vi inte ta emot jakthundar och okastrerade hanhundar. 

Lämning och hämtning kan inte sker på allmänna röda dagar som inte är en vanlig söndag!! Så inte med jul, påsk, midsommar mm. 


För alla priser gäller det per påbörjade dag. Röda dagar (inte en vanlig söndag) debiteras 50 kronor extra per djur (oavsett katt-hund-smådjur). Priser gäller från och med 1 januari 2024.

Inga rabatt vid längre perioder!

Totalpris per vistelse betalas vid lämning och ske kontant eller swish. Tyvärr har vi inte möjlighet att ta betald med bankkort.

Package
What’s included
Price
katt

Vid bokning kan man uppge om man vill ha en inne bur eller ute bur. Alla bur har full takhöjd med klättermöjlighet och plats att ligga högt. Kattlåda och sand ingår. Priset till fler katter gäller vid vistelse i samma bur.

1 katt 125 kronor

2 katter 240 kronor

3 katter 330 kronor

Boka
Hund

Vid bokning kan man inte uppge inne eller ute box. Vi bestämmer själv efter väder, storlek och hanteringen vilken plats är best för din hund. Skålar finns på plats. Vi promenerar hundarna 3 gånger dagligen.

1 hund 200 kronor

2 hund 400 kronor

3 eller fler offert

Boka
Smådjur

Du ta med egen bur till djuren. Vanligt kanin eller marsvinfoder ingår i priset. Även färsk maskrosblad, gräs mm. Foder till andra smådjur som fåglar, insekter mm tas med hemifrån. Priset gäller per bur.

75 kronor

Boka
Museum

Se paketbeskrivning på första sidan. Småpaket räknas ca. 1 timme och stora paket ca. 1,5 ~ 2 timme. För både paket gäller min. 2 personer och max 8 personer / grupp.

museum paket

100 kr/person

Gårdspaket

200 kr/person

Boka